Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien

Monday, 24 October 2011

24 OKTOBER 2011





Rinduu Saat Saat Bersama awak dulu . Even dulu awak selalu marah marah , tapi awak akan bermanje dengan saya , emmm sekarangg kalau awak marah awak tak peduli kat saya ponn , emmm ke tu perasaan saya? emmmm .. Mane awak yang dulu? Bagaimana saya nak kembalikan cinta kita yang dulu?
Apa kesilapan saya selama ni? Saya banyak kecewakan awak , dan saya tak pernah nampak semua tu , Dulu awak tak pernah lebihkan orang lain selain saya . Dan takkan pernah merungut ape ape . emm sekarang awak seolah olah perlukan kawan kawan awak dari saya . emmm entahh la awak . Mungkin betul cakap awak "SAYA NAK HIDUP BERDUA JE DENGAN AWAK TANPA SAPE SAPE" ... Emmmm, awak sejujurnyaa saya happy sangat2 dengan awak dahulu , tapi cinta kita saya rasekan semakin pudar . emmmm , Ape lagi saya perlu cakapkan lagi??? 
BIARKAN LAH SAYA PENDAM SEGALANYA!




Sunday, 23 October 2011

Cinta Tak selalunya indah ,

Entah pada siapa harus aku luahkan . die banyak berkorban untuk aku ! Aku ni jea yang tak pernah nak menghargai diee . emmmm,entahh laa,perlukah begini jadinya hubungan kita , Terlukanya Haty Saya Hanya tuhan yang tahu . Aku tahu aku bukan yang terbaik untuk die , aku rasa hubungan kami semakin tawar, emm entahh la,aku dah tak mampu nak lakukan ape ape . Aku betul betul menyintai die . tade sape dalam haty aku kecuali die . emmmm entahh laa, aku betul betul cintakan die , n kerana perangai aku,sekarang die betul2 berubah . emm die lain sangat! SAYA NAK REYZA YANG DULU :'( EMMM ,. mane awak yang dulu sayangg ! mcm mane nak kembalikan cinta kita yang dulu ,,,, saya perlukan awak ,saya perlukan kasih sayaang awak yang dulu ! :'( ape lagi saya perlu lakukan sayanggg ? Mane Reyza Yang Saya kenal dulu? saya nak awak yang dulu paham tak!!!!!!!


Sayanggggggg ,,,,,,,, Cinta Yang Awak Indahkan dulu kini mula menghilang , mane awak b .
Mane reyza yang dulu saya cintakan .. awak ternyata hilang ... saya nak awak yang dulu..... tak tahu mcm mane nak terangkan pada awak supaya awak pahammm .saya nak awak yang dulu jeles sangat kalau saya dengan penk lain . saya nak awak yang dulu taknak saya dengan sape sape kecuali awak. emmmmmm tak pernah pun saya tak suke perangai awak, malah saya lagi suke kalau awak jeles.emmm
mcm mane lagi nak saya jelaskan pada awak. 


Awak berusaha cari duet untuk saya kan sayanggg ! emmmm saya tak oernah rase dihargai mcm ni , emmm entahh la , saya yang bodoh ! saya sayang awak!!!!!!!!!!!!!
Kalau boleh saya nak bagytahu satu dunia yang haty saya hanya untuk awak ! tade sape akan miliki haty saya selain awk! emmmm Awak dengar tak saya cakap niee! saya sayanggg awak laa! awak dengar takkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....

Sayanggggggg , emmmm awak cinta yang terindah yang pernah hadir dalam hidup saya !

Saturday, 17 September 2011

Untuk Awak Sayangg!

Awak Nie memang saya beli untuk awak taww , 
lepas je tegok wayangg aryy tuuu *THE SMURF* , 
terus je saya nak beli , sebab comel sangat2 !
Saya Suka sangatt ! Sebab awak manje , Kalau Awak bawak tdoe tiap hary mesty comell !
ehhheheh , Awak Saya Sayangg Awakk taww !
Tade Yang lain okay , Taknak GADUH2 !
*Lari Lari keluar kereta laa , Kejar Kejar Awak kat Pudu laa !
emmm , Kesian Abang Akak , Saya BAnyak Susahkan dowangg ! 

Tapi Saya Nak Awak TAhu Saya Hanya Cintakan Awak ! <3

Wednesday, 24 August 2011

Selamat Hari Raya



Dikesempatan ini saya Nurain Natasya Bt Jasfah dan Reyza ingin mengucapkan selamat hary raya kepada semua yang mengenali kami , Nak post kad raya ramai sangat kenalan , hehheheh , anywayyy raye nanty dtg rumah okayy okayy . 

* Kami juga ingin memohon maaf sekiranya ada tersilap kata , terkasar bahasa , termencarut tiba tiba ,... 
MAAF ZAHIR BATIN KEPADA SEMUA .
*Semoga Berbahagia lah Anda Semua Di Hari Raya ini .

JB !

Hari Nie Nak pegy JB ! Rumah Si Dia <3 
Tak Sabar Rasenye nak pegyy , Tapi Segan plak nak pegy. 
Malu doe ngan Mak die , peghhh , hehehehe ,

*Sayangg Saya Rindu Awak la Sayangg . emmm Cepad la pkul 8malam ,
 Tapi Lambat ageyy , emmm . Rindu Sudahh Kat Kau nieyy .


Monday, 22 August 2011

GATHERING :)



GATHERING BERBUKA PUASA DI TIMES SQUARE

Terbaik la dapat buka puasa dengan kowangg , best sangat !
*Ain Weet Weet(Kakak syg)
*Sky Mylc
*Adeq Kenit
*Zoul Mounchet
*Izha Kamaruddin (abg syg)
*Kakak Fya ( Kakak syg)
*Cindy (mok mok)

*Best sangat jumpa kowang masa tu , even baru kenal ( ade yang dah kenal ) , tapi mcm dh lama kenal , kownag sporting , tu yang semangat nak pegy tuu , sebab aien tahu kowang happening memang best , heheheh moga moga dapat jumpa lagi lepak lepak . okayy <3

SHAYUNK KOWANG KETAT2!



Thursday, 18 August 2011

PETSYS


Dulu Gaduh Sekarang Baik .

Kelakar la bila ingat kita gaduh dulu sys ! Peghh ! Ahahhaa , pasal sowang Penk tu je kita jadi Berantakan .
Hahahahahhah . Kann kann , 
Tapi sekarang kami dah baik , kami dah jadi PETSYS kembali .
n anywayy sys saya nie selalu denga bila saya cerita ape ape kat die .
Die nie seorang yang manja , seorang yang comell sangat !
hehehehehhe , die pon selalu je mengadu kat saya kalau ade pape yangg die nak cite .
kann sys ? 
Anywayy sys thanks selalu dengan adek , n tolong adek jika adek susah . 
okayy 
ILOVEYOUUMOSTT <3

Life Life Life

Every day Gaduh ngan awak cmnie , Pening saya . 
Emm kenapa ekkhh mesty je adew benda je yang kita nak gaduh . 
Pelik ?


* CEMBURU TANDA SAYANGG <3


Tapi Bukan bermakna kita harus gaduhh je kann sayangg ?!
Emm saya tahu awak sayang sangat2 kat saya , tapi jangan berprasangka buruk terhadap saya .
Tak mungkin saya akan BERUBAH HATI terhadap awak .
Sebab tade sape boleh tandingi awak dalam haty saya .

Awak Taknak Kehilangan Saya Kann Kann ? 
So Percaya Saya yang saya takkan tinggalkan awak !
Sebab awak dah kunci haty saya dengan kunci yang Paling ketat sekali dalam dunia .
Bersama dengan awak adalah detik detik terindah yang pernah saya alami .
So takkan saya nak lepaskan awak dengan mudahh kann?
TIDAKKK ! Saya takkan sesekali lepaskan awak kat tangan orang lain !
Sekali Saya hilang awak , Bermakna Saya hilang nyawa Saya !

REYZAIEN


P/S : Jangan Gaduh Gaduh lagyy ehh Sayangg , n Jangan Suka Marah Marah Saya , peghhh Sedeyhh taww ! Saya Sayang Manje Saya okayy !





Wednesday, 17 August 2011

Sejak akhir akhir niey kita asek gaduh je kan kan . Emm entah la kenapa , masing masing cemburu . Emm saya tak bole denga awak nangis . peghh memang saked bila dengan awak nangis . Lepas niey jangan gaduh lagii okayy sayangg ! I love youuuu !




Monday, 15 August 2011

25 August ! Here I Come ♥♥

25 nieyy tak sabar nak pegy JOHOR , bestnyee nak pegy JOHOR ! Tak saba rasenye nak buka pose dengan FAMILY awak . kann kann . :)

Friday, 5 August 2011

F*** YOU !



Kau dengan kawan kawan kau memang tak lehh pakaii la dooeee ! 
Cite je nak hot konon semua kenal kau ! kann kann ! 
PITYY ON YOUU !
Kau ingat care kau tipu aku tu buat aku percaya 'BULAT-BULAT' ke?
Kesiann la kat kowangg nieyyhhh ! 
JUST WAIT N SEE ! 
KAU DAN KAWAN KAWAN KAU AKU F*** TAHU TAKK?
GTH !




P/S : opsss bulan puasa tak baik mencarut kann . emm maaf lahh yea pade sape sape terasa ! bukan ape dah tak tahu nak luahkan kat sape! nak pegy kaunseling tde duet plakk ! heheeh :) 
APA PON TAK BOLE :)


check yourself, before you wreck yourself ▲

Wednesday, 3 August 2011

Risau Risau Risau :(


Risaunya saya bila awak sakit . 
Even dari semalam awak sibuk dan tak dapat nak luangkan masa dengan saya .
Tapi tape saya tetap tggu awak sayangg . 
Tapi semalam saya dengar awak batuk teruk sangat !
SUMPAH saya risau sanad2 !
Awak pulak , bila saya tanya awak cakap ' JANGAN WISAU B OKAY JE SYGG'
Emm , tu jela yang kua dari mulut awak .
Hati saya yang risau kat awak nie mcm mane ?
Saya Jauh dari awak , sape lah jaga awak kan ?
Emmm Saya nak jaga awak , Tanggungjawab saya ialah jaga awak . 
Tapi awak tengah study kat sana ! LAST SEM ! 
Lambat ageyy untuk saya jaga awak ! Grrrrrr 
Saya risau sangat malam tadi sampai saya migrain fikirkan awak .
Saya tggu awak sampai saya tak sedar saya tertido . 
Emmm b apa pon terjadi bb bertanggungjawab untuk jaga b tahu tak !
emmm Saya tak tahu nak buat ape bila saya dengan awak saked kat sane !


Apa pon awak makan ubat yang dapat kat hospital
 Saya nak awak sehad n selalu buat saya gelak okayy sayangg !
SAYA SAYANGG AWAK SANAD2 !


P/S :  b makan ubatt ehh jangan tak makan . 
saya tahu awak paling tak suke makan ubat ! tak bole ! 
Kali nie b kena makan jugak !
PAHAM !
Kalau tak bb taknak ikut balik JOHOR !
I LOVE YOOUU MANJE :)


Rindu nyaa saya kat awak CAPITAL R ♥



Busy nye awak dengan class kann . tape saya pahamm la awak . Saya rindu awak tiap saat ! 
Saya Luangkan masa kat blogger ni je kalau awak bz . 
heeee :) Bila la kann kita jumpa lagi kan sayangg ? emm nak denga awak gelak ! 
heee :) nak bau awak ! rinduu nyeee :) :face15:



:face75::face7::face6::face9::face12:



Tuesday, 2 August 2011

BOSAN BOSAN BOSAN ,




:88:Bosan nya bila tak bekerja kan , aku nak kerja , tapi masalahnya nanty mesty tak dpt cuty raye ,
 emm taknak! nty aku tak beraya plak ! :) so , nak taknak aku terpaksa menganggur jap wat mase nie , 
tape la wat mase nie aku lepak rumahh je la , terpaksa . nie la orang yang tak berusaha kann kann . llaaa aku nak raye je tahun nie , First time raye ngan si dia. so aku taknak lepaskan ! :)


P/S : pastu tak keje hutang pon berlambak :) MAMPOS !

BILA SAYA PAKAI DRESS :)




Comel tak saya pakai dress ? Heheheh , tde la mase tu nak g jalan jalan kat damansara g main bowling ngan family :) heeeheheh nak dikatakan aku cr semua baju aku nak kua tde ! arggh fedup mencari satu bilik aku pakai je baju niee , kalau kowangg nak tahu tu baju ibu aku ! ibu aku bawak tdeo je baju tu , tapi aku bawak g main bowling baju tuhh ! hahahah , kelaka kann , ibu aku gelak je tgk aku pakai ! tapi aku tetap comel , act ibu aku yang pakai dress time tdoee , salah aku kea kua pakai dresss??? hahhahaahha , aku memang comell kann !

IM REALLY CUTE 

P/S : tape kann puji diri sendiri , korangg nak jugakk ? puji la diri sendiri . ! hehheheehhehe :) daaaa


MARAH MARAH MARAH !



Emm awak kenapa awak selalu nak marah marah n nak tinggikan suara awak ! Saya paling tak suke panas baran awak tuuu ! emmm ye saya tahu saya kadang kadang tak denga ckp awak ! tapi jangan la selalu marah saya , saya nie cengeng , awak sendiri tahu saya nie kuat nangis kan bila awak marah !?? emm  saya tahu saya degil , tapi jangan suke sangat marah saya ! saya cepat terasa ! okayyy ! TAPI apa pun awak lakukan dan awak marah atau nasihat semua saya terima , dan saya sedar kesalahan diri saya , Saya takkan tinggalkan awak sampai bila bila ! Awak je yang boleh bimbing saya ! Selama saya hidup n kenal awak , hanya awak sorang saje yang bole bimbing saya! 

ILOVEYOU MOREE :)
IMISSYOUU MOREE :)
INEEDYOUU FOREVER :)


! REYZA !


Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien