Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien

Monday, 1 August 2011

MY ♥ Belong To Youu Sayangg :)


Awak Saya nak awak tau yang saya hanya sayang kan awak ! hanya awak , tak pernah saya terfikir langsung nak curang dengan awak . Sebab awak saje yang bertakhta di hati saya sekarang nie . Awak saya dah taknak orang lain selain awak laa , saya taknak kehilangan awak . Jangan pernah tinggalkan saya okayy chenta? 


I LOVE YOUU MOST !




KETIBAAN HARI RAYA


Tak sabar rasenye saya ketibaan syawal nanty , cadang nak raye JOHOR di rumah si dia , 
emm budak KL cm saya nie susah nak beraya di kampung kann , mesty HAPPENING kann , 
tak sabar rasenye nak sambut raya dengan awak SAYANGG
Saya akan menanti awak tiap saat okayy CENTA 

REYZAIEN SELAMANYA



RAMADHAN


Dah stat pose dh kann , adoii cepad betoi mase berlalu , tak sangka raye tahun nie dh dekat dahh , hary ni puasa pertama , hehehhehe , hari nie dok umahh je sampai petang , kuar pulak pegy bazzar ramadhan , peghhh bapak la jauh bazaar , kene pegy pasar keramat ! memaang kena jalan kaki la aku kannn , pegy ngan BESHTIE N MY BROTHER


Impian di bulan puasa semoga berat badan yang makin mendadak ini menurun.
Berat badan mendadak naik disebabkan terlalu happy dengan hubungan cinta sekarang , 
HAPPY SANGATT ! 

ANYWAY , hope hubungan kami kekal selamanya , tiada ape ape halangan yang menimpa kami ,
Kami akan tetap bersama hingga akhirnya , 

AMIN

Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien