Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien

Saturday, 30 July 2011

HANG HANG HANG :)

                                                        

       HAPPY WITH YOUU ALL :)

Saturday, 23 July 2011


JUSCO IPOH 
Hari nie saya kat jusco ipohh bersama yang tercinta , emmm hapy sangat2 tapi mesty ade je yang bergaduh , peghhh geramm toiii , nyampahh mak nyahh !

Thursday, 14 July 2011

  Umbrella
                                                                   EXCITED
Tak sabar rasenye nak tggu awak datang esok , 
saya nak datang ipoh awak tak bagy ,Waiting To Kiss
kesian pulak kat awak asek awak je yang kene trun kl .,
emmmm awak , awak nieyy sweets kann , eehheeh
gedik semua ada , !!Blushing Couple
hehehehhheehhhe , anywayy cepad sikit trun sini !
RINDU TAHAP CIPAN DAH NIE !



Thank YouWinkingJollyEnjoying






Tuesday, 12 July 2011

 

Die Cinta haty saya , tiada yang lain , hanya die saje yang saya cinta hingga akhir hayat saya !
TIADA YANG LAIN , die sweets , die manje , die suke peluk saya , die suka cium saya , die suka kacau saya tengah memasak , die suke kacau saya ngah mandi , die suke gigit saya ! Die paling manje pernah saya kenal ! SAYA CINTAKAN DIA !





Nightmare

Ape itu Mimpi ekh?
emmm mimpi yang menakutkan , mungkin tak basuh kaki kowtt ! hehhe . 
Malam tadi mimpi reyza meninggal , walaupun die pergi meninggalkan saya die tapi roh die tetap menemani saya tiap saat , mane saya pergy ape saya buat , die tetap ade , seperti apa yang dia janjikan , die akan selalu menemani saya dan akan menyintai saya hingga akhir hayat nya , emmm sedih sangat mase tu , hanya saya sahaja yang boleh nampak die , orang di sekeliling kita tak nampak langsung die , emmm kemudian terus saya terjaga dan menangis ,




seyesly mimpi malam tadi memang menakutkan dan saya mula memikirkan yang bukan2, emm saya cinta die taknak terjadi pape kat die saya sayangg dia , saya cinta die ,




Malam nie rindu kat b sangat2 entahh laa , rase nak nangis sangat2 malam niee ,emmm entah la kenapa, b i really need youu pleaaseeee ! 



BABY CINTA B HINGGA AKHIR HAYAT !!!


kebosanan :(


Bosannye tak bekerja , kat mane nak cr keje ehh? ade sape sape leh tlg adjustkan tak? emmm seyeslyy bosan tahap cipan dh nieyy !

dah tak tahu nak buat ape dahh , adoyaiiii, rindu pulak kat 7E KAJANG UTAMA !
emm dulu dok kajang best sangat , ramai kawan kawan tapi ade je yang tak leh nak masuk kepala, bosann tol ! tape laa, bia laa , malas nak pk dahh, yang penting sekarang nk cr kje yg elok :P

Monday, 11 July 2011

saat saat BERDUAAN


Rindu doee saat Berduaan dengan kau doee ! emm janji ehh nanty kalau dh habis blaja cr umah untuk mkite ehh , aku dh tak leh hidup tanpa kau b ! :)

rinnnduuunnnyyeeee :))

JANGAN NAK SUKE SANGAT LA EHH LAU BB BANYAK PUJI DALAM BLOGG NIEYY :))

Kerinduan

Saya rindukan Awak la sayangg , emm rindu awak layan saya like an , emmm rindu sangatt. emm bile berjauhan niee saya rasa sunyi sangat , saya rindu saat kite  bersama , awak pon selalu cakap  kat saya kat saya , emmmm sweets sangat ! Awak memang manja sangat ! Awak hargai saya , Saya takkan cari yang lain awak ! takkan ade yang dapat ganti tempat awak !

SETIAP SAAT RINDUKAN AWAK SAYANGG

sayang awak yang terindahh :P


REBONDINGG, 

Perlu ke aku bagitahu ? 
heheheh , okayy cmnie cerite die , act nak hantar si die balik ipoh :""( sedihh sangat2 ! tapi kami berjalan2 ptg tu, die dgr cite ptptn die masuk hary niee, die ckp nak belanja aku buat rambut , aku mang nak sangat buat rambut, nak sangattt, nak dipendekkan cerita aku suke sangat, tapi die kate mahal plak , mula la aku nak MERAJUK, emm mang tde mood aku kua ngn die hr tuu , tp die ikutkan jugakk pe'el aku nieyy, hehehheheh, aku dapat wat rambu rebond, yahooo ! B SAYA CANTIK UNTUK AWAK JUGAK KANN ! hehhehe, happy sangat ! thanks b !



THE BIGGER TEDDY BEAR , 

heheheh dh sebesar badan adik aku dahh !
hehehheehhe b anywayy thanks sangat2 ! si die belikan kau anak patung terbesar pernah aku dapat, comel sangat! Gembira aku dia saja dapat rase, time balik semua pandang aku peluk anak patung besar niee, dh mcm kembar aku pulak, seyesly IM REALLY HAPPY ,hehehehhe thanks sangat2, tapi nama die tde lagi , nak letak nama ape ekk? emmmmm hehhehehehhh HUBBY THANKSS :)


Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien