Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien

Tuesday, 12 July 2011

 

Die Cinta haty saya , tiada yang lain , hanya die saje yang saya cinta hingga akhir hayat saya !
TIADA YANG LAIN , die sweets , die manje , die suke peluk saya , die suka cium saya , die suka kacau saya tengah memasak , die suke kacau saya ngah mandi , die suke gigit saya ! Die paling manje pernah saya kenal ! SAYA CINTAKAN DIA !





Nightmare

Ape itu Mimpi ekh?
emmm mimpi yang menakutkan , mungkin tak basuh kaki kowtt ! hehhe . 
Malam tadi mimpi reyza meninggal , walaupun die pergi meninggalkan saya die tapi roh die tetap menemani saya tiap saat , mane saya pergy ape saya buat , die tetap ade , seperti apa yang dia janjikan , die akan selalu menemani saya dan akan menyintai saya hingga akhir hayat nya , emmm sedih sangat mase tu , hanya saya sahaja yang boleh nampak die , orang di sekeliling kita tak nampak langsung die , emmm kemudian terus saya terjaga dan menangis ,




seyesly mimpi malam tadi memang menakutkan dan saya mula memikirkan yang bukan2, emm saya cinta die taknak terjadi pape kat die saya sayangg dia , saya cinta die ,




Malam nie rindu kat b sangat2 entahh laa , rase nak nangis sangat2 malam niee ,emmm entah la kenapa, b i really need youu pleaaseeee ! 



BABY CINTA B HINGGA AKHIR HAYAT !!!


kebosanan :(


Bosannye tak bekerja , kat mane nak cr keje ehh? ade sape sape leh tlg adjustkan tak? emmm seyeslyy bosan tahap cipan dh nieyy !

dah tak tahu nak buat ape dahh , adoyaiiii, rindu pulak kat 7E KAJANG UTAMA !
emm dulu dok kajang best sangat , ramai kawan kawan tapi ade je yang tak leh nak masuk kepala, bosann tol ! tape laa, bia laa , malas nak pk dahh, yang penting sekarang nk cr kje yg elok :P
Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien