Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien

Monday, 24 October 2011

24 OKTOBER 2011





Rinduu Saat Saat Bersama awak dulu . Even dulu awak selalu marah marah , tapi awak akan bermanje dengan saya , emmm sekarangg kalau awak marah awak tak peduli kat saya ponn , emmm ke tu perasaan saya? emmmm .. Mane awak yang dulu? Bagaimana saya nak kembalikan cinta kita yang dulu?
Apa kesilapan saya selama ni? Saya banyak kecewakan awak , dan saya tak pernah nampak semua tu , Dulu awak tak pernah lebihkan orang lain selain saya . Dan takkan pernah merungut ape ape . emm sekarang awak seolah olah perlukan kawan kawan awak dari saya . emmm entahh la awak . Mungkin betul cakap awak "SAYA NAK HIDUP BERDUA JE DENGAN AWAK TANPA SAPE SAPE" ... Emmmm, awak sejujurnyaa saya happy sangat2 dengan awak dahulu , tapi cinta kita saya rasekan semakin pudar . emmmm , Ape lagi saya perlu cakapkan lagi??? 
BIARKAN LAH SAYA PENDAM SEGALANYA!




Sunday, 23 October 2011

Cinta Tak selalunya indah ,

Entah pada siapa harus aku luahkan . die banyak berkorban untuk aku ! Aku ni jea yang tak pernah nak menghargai diee . emmmm,entahh laa,perlukah begini jadinya hubungan kita , Terlukanya Haty Saya Hanya tuhan yang tahu . Aku tahu aku bukan yang terbaik untuk die , aku rasa hubungan kami semakin tawar, emm entahh la,aku dah tak mampu nak lakukan ape ape . Aku betul betul menyintai die . tade sape dalam haty aku kecuali die . emmmm entahh laa, aku betul betul cintakan die , n kerana perangai aku,sekarang die betul2 berubah . emm die lain sangat! SAYA NAK REYZA YANG DULU :'( EMMM ,. mane awak yang dulu sayangg ! mcm mane nak kembalikan cinta kita yang dulu ,,,, saya perlukan awak ,saya perlukan kasih sayaang awak yang dulu ! :'( ape lagi saya perlu lakukan sayanggg ? Mane Reyza Yang Saya kenal dulu? saya nak awak yang dulu paham tak!!!!!!!


Sayanggggggg ,,,,,,,, Cinta Yang Awak Indahkan dulu kini mula menghilang , mane awak b .
Mane reyza yang dulu saya cintakan .. awak ternyata hilang ... saya nak awak yang dulu..... tak tahu mcm mane nak terangkan pada awak supaya awak pahammm .saya nak awak yang dulu jeles sangat kalau saya dengan penk lain . saya nak awak yang dulu taknak saya dengan sape sape kecuali awak. emmmmmm tak pernah pun saya tak suke perangai awak, malah saya lagi suke kalau awak jeles.emmm
mcm mane lagi nak saya jelaskan pada awak. 


Awak berusaha cari duet untuk saya kan sayanggg ! emmmm saya tak oernah rase dihargai mcm ni , emmm entahh la , saya yang bodoh ! saya sayang awak!!!!!!!!!!!!!
Kalau boleh saya nak bagytahu satu dunia yang haty saya hanya untuk awak ! tade sape akan miliki haty saya selain awk! emmmm Awak dengar tak saya cakap niee! saya sayanggg awak laa! awak dengar takkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....

Sayanggggggg , emmmm awak cinta yang terindah yang pernah hadir dalam hidup saya !

Saturday, 17 September 2011

Untuk Awak Sayangg!

Awak Nie memang saya beli untuk awak taww , 
lepas je tegok wayangg aryy tuuu *THE SMURF* , 
terus je saya nak beli , sebab comel sangat2 !
Saya Suka sangatt ! Sebab awak manje , Kalau Awak bawak tdoe tiap hary mesty comell !
ehhheheh , Awak Saya Sayangg Awakk taww !
Tade Yang lain okay , Taknak GADUH2 !
*Lari Lari keluar kereta laa , Kejar Kejar Awak kat Pudu laa !
emmm , Kesian Abang Akak , Saya BAnyak Susahkan dowangg ! 

Tapi Saya Nak Awak TAhu Saya Hanya Cintakan Awak ! <3

Wednesday, 24 August 2011

Selamat Hari Raya



Dikesempatan ini saya Nurain Natasya Bt Jasfah dan Reyza ingin mengucapkan selamat hary raya kepada semua yang mengenali kami , Nak post kad raya ramai sangat kenalan , hehheheh , anywayyy raye nanty dtg rumah okayy okayy . 

* Kami juga ingin memohon maaf sekiranya ada tersilap kata , terkasar bahasa , termencarut tiba tiba ,... 
MAAF ZAHIR BATIN KEPADA SEMUA .
*Semoga Berbahagia lah Anda Semua Di Hari Raya ini .

JB !

Hari Nie Nak pegy JB ! Rumah Si Dia <3 
Tak Sabar Rasenye nak pegyy , Tapi Segan plak nak pegy. 
Malu doe ngan Mak die , peghhh , hehehehe ,

*Sayangg Saya Rindu Awak la Sayangg . emmm Cepad la pkul 8malam ,
 Tapi Lambat ageyy , emmm . Rindu Sudahh Kat Kau nieyy .


Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien