Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien

Tuesday, 2 August 2011

BOSAN BOSAN BOSAN ,




:88:Bosan nya bila tak bekerja kan , aku nak kerja , tapi masalahnya nanty mesty tak dpt cuty raye ,
 emm taknak! nty aku tak beraya plak ! :) so , nak taknak aku terpaksa menganggur jap wat mase nie , 
tape la wat mase nie aku lepak rumahh je la , terpaksa . nie la orang yang tak berusaha kann kann . llaaa aku nak raye je tahun nie , First time raye ngan si dia. so aku taknak lepaskan ! :)


P/S : pastu tak keje hutang pon berlambak :) MAMPOS !

BILA SAYA PAKAI DRESS :)




Comel tak saya pakai dress ? Heheheh , tde la mase tu nak g jalan jalan kat damansara g main bowling ngan family :) heeeheheh nak dikatakan aku cr semua baju aku nak kua tde ! arggh fedup mencari satu bilik aku pakai je baju niee , kalau kowangg nak tahu tu baju ibu aku ! ibu aku bawak tdeo je baju tu , tapi aku bawak g main bowling baju tuhh ! hahahah , kelaka kann , ibu aku gelak je tgk aku pakai ! tapi aku tetap comel , act ibu aku yang pakai dress time tdoee , salah aku kea kua pakai dresss??? hahhahaahha , aku memang comell kann !

IM REALLY CUTE 

P/S : tape kann puji diri sendiri , korangg nak jugakk ? puji la diri sendiri . ! hehheheehhehe :) daaaa


MARAH MARAH MARAH !



Emm awak kenapa awak selalu nak marah marah n nak tinggikan suara awak ! Saya paling tak suke panas baran awak tuuu ! emmm ye saya tahu saya kadang kadang tak denga ckp awak ! tapi jangan la selalu marah saya , saya nie cengeng , awak sendiri tahu saya nie kuat nangis kan bila awak marah !?? emm  saya tahu saya degil , tapi jangan suke sangat marah saya ! saya cepat terasa ! okayyy ! TAPI apa pun awak lakukan dan awak marah atau nasihat semua saya terima , dan saya sedar kesalahan diri saya , Saya takkan tinggalkan awak sampai bila bila ! Awak je yang boleh bimbing saya ! Selama saya hidup n kenal awak , hanya awak sorang saje yang bole bimbing saya! 

ILOVEYOU MOREE :)
IMISSYOUU MOREE :)
INEEDYOUU FOREVER :)


! REYZA !


Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien