Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien

Monday, 11 July 2011

saat saat BERDUAAN


Rindu doee saat Berduaan dengan kau doee ! emm janji ehh nanty kalau dh habis blaja cr umah untuk mkite ehh , aku dh tak leh hidup tanpa kau b ! :)

rinnnduuunnnyyeeee :))

JANGAN NAK SUKE SANGAT LA EHH LAU BB BANYAK PUJI DALAM BLOGG NIEYY :))

Kerinduan

Saya rindukan Awak la sayangg , emm rindu awak layan saya like an , emmm rindu sangatt. emm bile berjauhan niee saya rasa sunyi sangat , saya rindu saat kite  bersama , awak pon selalu cakap  kat saya kat saya , emmmm sweets sangat ! Awak memang manja sangat ! Awak hargai saya , Saya takkan cari yang lain awak ! takkan ade yang dapat ganti tempat awak !

SETIAP SAAT RINDUKAN AWAK SAYANGG

sayang awak yang terindahh :P


REBONDINGG, 

Perlu ke aku bagitahu ? 
heheheh , okayy cmnie cerite die , act nak hantar si die balik ipoh :""( sedihh sangat2 ! tapi kami berjalan2 ptg tu, die dgr cite ptptn die masuk hary niee, die ckp nak belanja aku buat rambut , aku mang nak sangat buat rambut, nak sangattt, nak dipendekkan cerita aku suke sangat, tapi die kate mahal plak , mula la aku nak MERAJUK, emm mang tde mood aku kua ngn die hr tuu , tp die ikutkan jugakk pe'el aku nieyy, hehehheheh, aku dapat wat rambu rebond, yahooo ! B SAYA CANTIK UNTUK AWAK JUGAK KANN ! hehhehe, happy sangat ! thanks b !



THE BIGGER TEDDY BEAR , 

heheheh dh sebesar badan adik aku dahh !
hehehheehhe b anywayy thanks sangat2 ! si die belikan kau anak patung terbesar pernah aku dapat, comel sangat! Gembira aku dia saja dapat rase, time balik semua pandang aku peluk anak patung besar niee, dh mcm kembar aku pulak, seyesly IM REALLY HAPPY ,hehehehhe thanks sangat2, tapi nama die tde lagi , nak letak nama ape ekk? emmmmm hehhehehehhh HUBBY THANKSS :)


Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien Reyzaien